Kannunvalajat | Kannun jäsenpalautekyselyn tulokset julki
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
129
post-template-default,single,single-post,postid-129,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Kannun jäsenpalautekyselyn tulokset julki

04 loka Kannun jäsenpalautekyselyn tulokset julki

Arvon Kannunvalajien jäsenistö!

Kannunvalajat ry:n hallitus keräsi touko-kesäkuussa 2011 palautetta toimintansa onnistumisesta kevätkaudella. Hallituksen toiveena oli kuulla jäsenistöltä, kuinka se on onnistunut ensimmäisen puolen vuoden aikana palvelemaan jäsenistön etua, ei niinkään kuulla yleistä palautetta menneiden vuosien toiminnasta.

Palautetta saatiin kouralliselta vastaajia (36 kpl), mitä ei voida pitää kattavana otoksena, mutta kuitenkin selkeät jakaumat ja avoimet palautteet antavat erinomaisia ohjeita syksyn toiminnalle.

Hallitus sai kehuja toiminnan avoimuuden kehittämisestä, tapahtumatarjonnan monipuolistamisesta erityisesti alkoholittomien tapahtuminen osalta, sekä jäsenten tasolle laskeutumisesta.

Kritiikkiä ja suoranaisia moitteita tuli tiedotuksen sattumanvaraisuudesta, edunvalvonnan näkymättömyydestä sekä toimintaa edelleen vaivaavasta sisäpiiriläisyyden tunnusta.

Tulokset ja lyhyt analyysi ovat luettavissa Kannunvalajien Google Docsissa: https://docs.google.com/document/d/1iPhen6pg-ls53e2BF2X6ca5oGl3QOjT1m9azFLt8woE/edit?hl=fi

Vastaajien kesken arvottiin 20 euron lahjakortti Unicafe-ravintoloihin. Arvonnan voitti Risto Tuomainen, onneksi olkoon!

Hallitus kiittää kaikkia vastaajia ja pyrkii kehittämään toimintaa palautteen mukaisesti. Palautekyselystä itsestään tuli niin hyvää palautetta, että kysely päätettiin ottaa pysyvämmäksi käytännöksi.

Terveisin
Kannunvalajien hallitus ’11