Kannunvalajat | Mitä tänään syötäisiin? Uusi appi kertoo Unicafen ruokalistat
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
1106
post-template-default,single,single-post,postid-1106,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Mitä tänään syötäisiin? Uusi appi kertoo Unicafen ruokalistat

28 syys Mitä tänään syötäisiin? Uusi appi kertoo Unicafen ruokalistat

Mikä Unicafe tarjoilee tänään juuri sinun lempiruokaasi? Jokaisen opiskelijan jokapäiväinen pohdinta on viime aikoina helpottunut huomattavasti uuden Unimenu-sovelluksen myötä. Appi kokoaa lähes kaikkien pääkaupunkiseudun opiskelijaravintoloiden ruokalistat kätevästi samaan paikkaan puhelimeesi.

Ilmaisen appin takana on 21-vuotias tietojenkäsittelytieteen opiskelija Jonne Huotari. Huotari sai idean sovellukseen, kun hän kyllästyi siihen, miten vaivalloista eri Unicafeiden ruokalistojen selaaminen puhelimella oli. Unimenu-appin käyttäjä voi itse valita, minkä ravintoloiden ruokalistat hän näkee etusivullaan. Sovellus ilmoittaa myös niiden aukioloajat.

– Olen saanut ideasta positiivista palautetta ystäviltäni, Huotari kertoo.
– Eräs tykästyi siihen jopa niin paljon, että osti appille Facebook-mainostilaa.

Huotari kaavailee, että tulevaisuudessa Unimenu-appiin voisi kuulua myös paikannustoiminto, joka näyttäisi käyttäjälle lähimmän yliopistoruokalan missä tahansa päin Suomea.

Unimenu-sovellus on ladattavissa veloituksetta Play Kaupasta.

teksti ja kuva: Oona Pohjolainen