Kannunvalajat | Hallitus 2019
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
2618
page-template-default,page,page-id-2618,page-child,parent-pageid-184,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Hallitus 2019

Priska Niemi-Sampan, Puheenjohtaja

Hei! Olen Priska ja toimin Kannun puheenjohtajana. Olen todella innoissani tästä vuodesta ja en malta odottaa, mitä kaikkea pääsemmekään järjestämään teille valtsikalaisille! Opiskelen kolmatta vuotta sosiaalipsykologiaa ja olen päässyt tänä aikana tekemään vaikka ja mitä valtsikassa. Heti alkuun olin mukana Fuksitoimikunnassa järkkäämässä fuksitapahtumia, kahtena vuonna on tullut tanssittua sekä koreografioitua Valtsikan speksissä ja omassa ainejärjestössäkin toimin pari kautta – ensin työelämävastaavana ja sitten puheenjohtajana. Valtsikayhteisöstä on tullut minulle tosi tärkeä ja haluankin tehdä tänä vuonna kaikkeni, jotta kaikilla olisi mukava ja tervetullut fiilis kaikesta meidän toiminnastamme. Järjestötoiminnan lisäksi rakastan tanssimista, kirppistelyä ja ruoanlaittoa. Intohimonani on ajatusta herättävien dokkareiden ahmiminen ja niistä jauhaminen hyvässä seurassa!

Aku Houttu, Opintosihteeri

Moikku! Nimeni on Aku ja toimin Kannun toisena opintosihteerinä! Opiskelen toista vuotta politiikan ja viestinnän koulutusohjelmassa opintosuuntana maailmanpolitiikka. Opintojen parantaminen ja opiskelijoiden äänen saaminen kuuluviin yliopiston päätöksenteossa on mun intohimo. Ennen Kannua toimin Vallan opintovastaavana ja sen lisäks opiskelijaelämä on vienyt mua Valtsikan speksiin ja vähän edarihommiinkin! Ellen oo suorittamassa edunvalvontaa tai tekemässä muita järjestöhommia, niin mut löytää todennäköisimmin meemuilemassa työparini Akselin kanssa yoloaukiolta tai viettämässä laatuaikaa yliopistolta löytämäni ei-biologisen perheen kanssa! Eikä erilaiset tapahtumat tai jatkotkaan ole epätavallisia paikkoja oleskelulleni… Rakastan viettää ihmisten kanssa aikaa ja kutsua niitä erilaisiin facebook-tapahtumiin, sori spämmistä!

Hanna Marttila, Fuksikapteeni ja viestintävastaava

Heipsan! Oon Hanna ja oon toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Tarkemmin ottaen opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa nyt opintosuunnan täsmentymisen jälkeen. Tänä vuonna toimin Kannun fuksikapteenina sekä vastaan sen ohella myös osittain meidän viestinnästä. Kannu tuli itselleni läheiseksi jo fuksivuonna toimiessani Kannunvalajien fuksitoimikunnan tapahtumavastaavana. Odotan innolla, mitä kaikkea ja ketä kaikkia tämä vuosi tuo mukanaan Valtsikaan. Koulun ja useammankin järjestöhomman ohella, aikaa tulee vietettyä kavereiden kanssa opiskelijatapahtumissa tai ihan vaan kotisohvalla popparikulhon äärellä. Kaikenmoinen urheilu on myös 5/5 ja koirat on rakkautta ensisilmäyksellä.

Tanja Mälkiä, Tapahtumavastaava

Hei! Olen Tanja ja toimin tänä vuonna Kannun tapahtumavastaavana yhdessä Nellin kanssa. Opiskelen toista vuotta Valtsikassa sosiaalitieteitä ja juuri aloitin opinnot yhteiskuntapolitiikan opintosuunnassa. On ollut ihanaa päästä tekemään mahtavia tapahtumia kaikille ja luoda jatkossakin uusia sekä vanhoja tapahtumia! Tarkoituksena on pitää tapahtumat kaikille mukavina, hauskoina sekä matalan kynnyksen omaavina. Vapaa-aikani kuluu seikkaillessa monissa eri opiskelijatapahtumissa, luonnon helmassa sekä Hangossa. Tästä syystä multa voi bongata eri kuvioisia kineesioteippejä jaloista!

Roope Keränen, Kulttuuri- ja tilavastaava

Hei! Olen Roope, vuoden 2019 Kannun Kulttuuri- ja tilavastaava! Olen toisen vuoden Yhteiskunnallisen muutoksen opiskelija ja olen ollut mukana järjestöhommissa (ja erinäisissä muissa jutuissa, kuten 2019 Valtsikan speksin bändissä) koko lyhyehkön yliopistourani ajan. Fuksivuoteni Kumous ry:n puheenjohtajana oli erittäin opettavainen ja se valaisi yliopistojärjestöjen mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja ideoitaan. Halusinkin mukaan Kannun toimintaan, sillä oman opiskeluaikani kohokohtia ovat olleet koko Valtsikaa koskevat tapahtumat ja riennot, jossa yhteinen ilo ja hurmos on läsnä! Kannun kautta pääsen mukaan luomaan Valtsikaan näitä tapahtumia ja etenkin kulttuurivastaavan pestissä tuntuu että itsellä on erittäin vapaat kädet luoda ja tehdä monia asioita. Ykkösintohimoni on musiikki ja yliopiston ulkopuolella tasapainottelen aikani kitaran soittamisen, erinäisen urheilun, kavereiden kanssa hengailun sekä tarpeettoman herkuttelun välillä. Myös matkustelu puolison kanssa on tasaisen epätasainen harrastus ja mun mielijuttuja.

 

Anna Appelbye, Varapuheenjohtaja

Helou! Olen Anna, Kannun varapuheenjohtaja ja toinen viestintävastaava vuosimallia 2019. Opiskelen valtsikassa toista vuotta, ja opintosuunnan täsmentymisen myötä oon myös uunituore yhteiskuntapolitiikan opiskelija! Oma valtsika-aika on kulunut paljolti monenlaisissa tapahtumissa pyöriessä, ja viime vuonna pääsinkin itse toteuttamaan monia niistä Kannun tapahtumavastaavana. Vaikka tänä vuonna oma pesti on hieman eri tyylinen, niin odotan silti innolla, että pääsen kohtaamaan uusia tyyppejä ja järjestämään kaikenlaista mielenkiintoista ja hauskaa kaikille valtsikalaisille! Järjestöhommien ja opintojen ohella mut löytää myös eräästä keskustan kahvilasta aspahymy naamalla treenaamasta lattearttia. Ja silloin joskus, kun en ole tekemässä jotain näistä kolmesta, hakeudun yleensä hyvän musiikin, söpöjen koirien tai viinilasin ääreen.

Akseli Rouvari, Opintosihteeri ja web-vastaava

Moikka kaikki! Mä oon Akseli, tokan vuoden politiikan ja viestinnän opiskelija ja ekan vuoden Kannun hallituslainen, vastuullani erityisesti opintosihteeriys yhessä ihanan Akun kanssa, mutta siinä ohella myös nettisivuja, Twitteriä ja muun muassa meemien tekemistä. Valtsika yhteisönä on mulle tosi rakas paikka, kuten luonnollisesti myös sen ihmiset. Tästä syystä päätin lähteä mukaan Kannun hallitukseen pitämään meiän kaikkien puolia tinkimättömällä opintoedunvalvonnalla, järkkäämään meitä kaikkia yhdistäviä tapahtumia sekä yleisesti tukemaan ja rakentamaan entistä parempaa valtsikayhteisöä. Viime vuonna toimin Vallan kulttuuri-, urheilu- ja ekskursiovastaavan roolissa, jonka lisäks oon päätyny vähä joka paikkaan HYY:n edarista ja talousjohtokunnasta pariinki eri speksiin asti. Mun intohimoihin kuuluuki laajalti asioita musiikista ja näyttelemisestä lukemiseen, kirjottamiseen ja intohimoiseen penkkiurheiluun (ja vähä itse urheilemiseenki) liittyen. Muhun törmäilee erityisesti kaikissa tapahtumissa ja satunnaisesti tsägällä myös päiväsaikaan kampuksella. Aina saa tulla moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumisia tai kertomaan huolia/murheita mihin ikinä ne sitte liittykää! Törmäilemisiin, skrt!

Anni Pikarinen, Yrityssuhde-, työelämä- ja tilavastaava

Moi! Olen Anni, tämän vuoden työelämä-, yrityssuhde- ja tilavastaava! Opiskelen Valtsikassa kolmatta vuotta, pääaineena sosiaalipsykologia. Ennen Kannua olin kaksi vuotta sosiaalipsykologian opiskelijoiden ainejärjestön hallituksessa. Opiskelujen ja hallituspestin lisäksi olen töissä rekrytoijana, ja vapaa-ajalla tykkään esimerkiksi käydä Unisportilla, lenkkeillä, tanssia, lasketella ja käydä opiskelijatapahtumissa!

Nelli Näränen, Tapahtumavastaava

Moikka! Olen Nelli ja toimin tänä vuonna kannun toisena tapahtumavastaavana. Opiskelen toista vuotta sosiaalitieteitä ja aloitin juuri opinnot sosiaalityön opintosuunnassa. On ollut mahtavaa päästä tekemään kivoja tapahtumia kaikille ja päästä tutustumaan huippuihin uusiin tyyppeihin! Vapaa-ajallani tykkään hoidella mun tuhatta huonekasvia, kokkailla, käydä kuuntelemassa live- musaa ja opiskelijatapahtumissa.

Arttu Manninen, Taloudenhoitaja

Moikka! Olen Arttu ja toimin tänä vuonna Kannun taloudenhoitajana. Olen useamman pääsykoekevään jälkeen vihdoin Valtsikassa sosiaalitieteiden fuksina ja lähtökohtaisesti tuleva sosiologi. Moneen juttuun on tullut fuksivuonna lähdettyä mukaan, Speksin ja Varjovalmennuksen lisäksi myös Kannu on yksi niistä. Toimenkuvaani kuuluu pitkälti kaikki järjestön talouteen liittyvät asiat, taloudellisesta tilanteesta perillä olemisesta lähtien. Sen ohella hoidan muun muassa kirjanpitoa, meneviä ja tulevia rahavirtoja sekä vuosittaisen talousarvion suunnittelun. Vapaa-ajalla mut voi löytää skeittaamasta, pyöräilemästä, musavisoista ja erilaisista kulttuuritapahtumista.

Katja Laine, Sihteeri ja kv-vastaava

Moikka! Mun nimi on Katja, ja opiskelen Valtsikassa viidettä vuotta, pääaineena tilastotiede. Tänä vuonna toimin Kannussa sihteerinä ja kansainvälisyysvastaavana. Olin vuonna 2018 Kannun tapahtumavastaava, ja sitä ennen ehdin toimia Moodi ry:n hallituksessa kolme kautta erilaisissa pesteissä. Viidestä hallitusvuodestani voikin päätellä että olen täysin hurahtanut opiskelijajärjestötoimintaan, ja nautin suuresti tapahtumien järjestämisesta ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. Vapaa-ajallani tykkään pelata koripalloa, lasketella ja rentoutua esimerkiksi mökillä.

Juuso Kilpinen, Työelämä- ja urheiluvastaava

Heippa! Oon Juuso ja opiskelen tällä hetkellä toista vuotta Valtsikassa, opintosuuntana yhteiskuntapolitiikka. Fuksivuos pyörähti nopeasti FTK:n parissa ja sieltä sainkin inspiksen lähteä sit ihan kunnolla järjestötoimintaan messiin: yks kaks löysin itteni Kannun hallituksesta ja ylioppilaskunnan edustajistosta! Ei siinä mitään, nimittäin tykkään tehdä asioita valtsikayhteisön hyväks. Tänä vuonna nää “asiat” pyörii aikalailla työelämän ja urheilun teemoissa, sillä ne lukeutuu mun vastuualueisiin Kannussa. Työelämään liittyen haluan järjestää mielenkiintoisia ekskursioita, kannulaisia puhuttelevia työelämätapahtumia ja tietysti ylläpitää valtsikalaisten tunnettuutta työmarkkinoilla! Urheilu on lähellä mun sydäntä yliopiston ulkopuolella. Se tuo ihmisiä yhteen, herättää tunteita ja luo läpi elämän kantavia muistoja. Tämän vuoksi mä haluankin järkätä monenmoista urheiluaktiviteettia myös valtsikalaisille. On sulla sitten ehdotus lajikokeilusta tai ekskursiokohteesta, oon jo ihan valmis lähtee järkkää sitä!

Aleksi Neuvonen, Ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaava

Moi! Oon Aleksi ja Kannun yhdenvertaisuus- ja ympäristövastaava. Opiskelen valtsikassa vähän sitä sun tätä viidettä vuotta ja nyt oli näemmä aika lähteä opiskelijajärjestöhommiin mukaan. Oon viettäny opiskeluajan vähän erehdys ja erehdys -kaavaa noudattaen, mikä oli aiemmin yleisempää, ja haluisin kannustaa muitakin kokeilemaan eri juttuja, kun nyt uhkaa lukkarit täyttyä tehokkaan putkimaisesti pakollisista kursseista. Omat vastuusubstanssit on mulle sydämen asia, ja Kannun yksinä tärkeimmistä arvoista ne tulee läpileikkaamaan Valtsikaa. Tuun Itä-Helsingistä, ja muutenkin akateemiset kiinnostuksen kohteet löytyy jokseenkin pidemmältä idästä. Vastuuhommien ja opintojen ohella aika kuluu ajoittain jonkun pallon perässä juoksemiseen ja haaveiluun civilization-pelisarjan kuudennen osan korkkaamisesta. Ilmastolakot/marssit ovat vihdoin antaneet moraalisesti kelpuutettavan syyn prokrastinoida opintoja, tavataan niissä!