Kannunvalajat | Hallitus 2020
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
2618
page-template-default,page,page-id-2618,page-child,parent-pageid-184,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Hallitus 2020

Kannunvalajat ry:n hallitus 2020

Koko hallituksen tavoittaa sähköpostitse  hallitus (at) kannunvalajat.fi ja yksittäin etunimi.sukunimi (at) kannunvalajat.fi

Aku Houttu, Puheenjohtaja

Moikka! Oon Aku ja toimin puheenjohtajana Kannun 75. juhlavuoden! Opintojen osalta on menossa kolmas vuosi maailmanpolitiikan tutkimuksessa polvissa! Tykkään käyttää aikaani ennen kaikkea ystävien kanssa mutta myös ympäröivän yhteiskunnan ihmettelyyn ja sen parempaan ymmärtämiseen. Tän ohella harrastan vaikuttamista valtsikan lisäks esim. HYYn edustajistossa ja Twitterin kohuviidakossa! Tiesitkö, että Kiikka ja Keikyä yhdistyi Äetsän kunnaksi 1981? Et varmaankaan…

Mustapha Ceesay, yhdenvertaisuus-, urheilu- ja tapahtumavastaava

Heelou! Olen Mustapha, toisen vuoden politiikan ja viestinnän opiskelija. Toimin tänä vuonna kannunvalajissa yhdenvertaisuusvastaavana, urheiluvastaavana ja tapahtumabossina Elsa  Saarisen ja Elina Kettusen kanssa. Sydämeni sykkii yhdenvertaisuudelle, hyvinvoinnille ja yhteisöllisyydelle. Jos olisin eläin olisin jalopeura. Jos kyseinen majesteettinen savannin eläin ei ole sinulle tuttu, niin nyt on aikaa katsoa leijonakunningasta tai suomen kielen kirjallisuuden isä Mikael Agricolan haamu tulee kummittelemaan uniasi.

Sarmite Puukko, opintosihteeri

Moikka! Olen Sarmite, sosiaalipsykologian opiskelija sosiaalitieteiden maisteriohjelmassa. Toimin tänä vuonna Kannunvalajien opintosihteerinä yhdessä Jaakon kanssa. Vastaamme yhdessä valtsikan opiskelijoiden edunvalvonnan koordinoinnista. Opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi innostun näköalatorneista, klo 8 Body-ryhmäliikunnoista ja opiskelijajärjestöjen kaappien siivoamisesta. Minua saa vetäistä hihasta, mikäli haluat jakaa ideoita edunvalvontaan tai vaikka hyviin näköalatorneihin liittyen!

Jaakko Tuohino, opintosihteeri

Tervehdys! Olen Jaakko, toisen vuoden valtio-oppiva politiikan ja viestinnän opiskelija. Tänä juhlavana vuonna toimin Kannussa opintosihteerin tehtävässä yhdessä Sarmiten kanssa. Järjestötehtävieni ohessa aikani vierähtää niin maailmaa ihmetellessä kuin ystävieni kanssa. Silloin tällöin saatan myös päästää sisäisen muusikkoni valloilleen pianon ääressä!

Elsa Saarinen, viestintä- ja tapahtumavastaava

Moikka! Mä oon Elsa, toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija ja tänä vuonna toimin kannussa viestintä- ja tapahtumavastaavana. Järjestötoiminnan lisäksi aamutreenit ja ruoka on lähellä mun sydäntä, ja tykkäänkin viettää vapaa-aikaani syöden ja juoden hyvin. Tuu nykäsee hihasta jos sulla on päräyttäviä tapahtumaideoita Kannun juhlavuodelle, tai jos haluut tietää mistä saa Helsingin parhaan pizza margheritan. Tai nähä kuvia mun kissasta, lupaan näyttää!

Tanja Mälkiä, varapuheenjohtaja ja ulkosuhdevastaava

Heipsu! Oon Tanja ja toimin tänä vuonna Kannun varapuheenjohtajana ja ulkosuhdevastaavana. Opiskelen nyt kolmatta vuotta yhteiskuntapolitiikkaa sosiaalitieteiden kandiohjelmassa. Yhteisöllisyys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on mulle erittäin tärkeitä teemoja. Järjestöhommien lisäksi oon parinkymmenen huonekasvin huoltaja, viinilasien keräilijä (sekä aktiivinen käyttäjä) ja Hangon saaristossa viihtyvä seikkailija. Fun fact musta on, että osaan noin 100 eri lintulajia ulkoa.

Kristiina Le, fuksikapteeni

Moroooo kaikki! Mun nimi on Kristiina, oon toisen vuoden sosiaalitieteilijä ja Kannun tämän vuoden fuksikapteeni! En malta oottaa et pääsen tapaamaan tulevat tuutorit ja ensi syksyn fuksit! Mun tavoitteena on toivottaa jokainen tuleva fuksi osaksi meidän ihanaa valtsikayhteisöä ja lisätä yhteistyötä opintosuuntarajojen yli. Yliopiston ulkopuolella oon mm. osa-aikainen räppäri (joka ei osaa freestylaa) ja kokoaikainen hyvän ruoan rakastaja. Tuu sanoo moi jos sulla on mitään ideoita tuutori- tai fuksitoimintaan liittyen tai jos haluut muuten vaan chillaa ja jutella! Ja mun fun fact on et oon nuorempana harrastanu painia. Jep.

Maria Filippenkova, Yrityssuhde- ja työelämävastaava

Terve! Nimeni on Maria, opiskelen sosiaalitieteitä toista vuotta ja olen tänä vuonna Kannun yrityssuhdevastaava sekä työelämävastaavista toinen puolikas. Vapaa-ajallani leikin koirani Dumbon kanssa ja luen kirjoja. Tällä hetkellä kesken on kirja joka kertoo siitä, miten erilaiset kv-teoriat suhtautuisivat zombien aiheuttamaan maailmanloppuun. Kummallinen fakta itsestäni ois varmaan se, että pystyn kyynelehtimään vain toisesta (oikeasta) silmästä. Mulle sanottiin myös päiväkodissa, että vihreissä pavuissa asuu paha hiiri, joten tähänkään päivään mennessä en ole pystynyt syömään vihreitä papuja. 🙁

Elina Kettunen, Tapahtuma- ja tilavastaava

Hellurei! Oon Elina, toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija ja toimin tämän vuoden Kannussa tapahtuma- ja tilavastaavana. Järjestötoiminnan ja opintojen ulkopuolella nautin suuresti esimerkiksi pullakahveista, jumppatuokioista ja raikkaista seikkailuista, vaikkapa savusaunaan ja järviuinnille. Tältä vuodelta odotan tapahtumien osalta kaikille valtsikalaisille kivojen tapahtumien ja pippaloiden järjestämistä yhdessä mun bilepälejen (shout-out Elsa ja Mustapha!) kanssa ja tilojen osalta siistiä ja toimivaa ympäristöä (shout-out Otto!). Jos sulla on ideoita tapahtumista tai tilojen kehittämisen suhteen, niin laita ihmeessä viestiä tai tuu juttelemaan! Nägyillään!

Olli Castrén, Sihteeri ja kansainvälisyysvastaava

Moro! Mun nimi on Olli ja olen tänä vuonna Kannun sihteeri ja kansainvälisyysvastaava. Opiskelen Euroopan ja pohjoismaiden tutkimuksen maisteriohjelmassa (virallisesti European and Nordic Studies). Sytyn tunnelmallisista baareista, kiehtovista kirjoista ja kiihkeästä poliittisesta keskustelusta, ja varsinkin siitä, kun nuo kolme toteutuu yhtaikaa! Jos olisin eläin, olisin varmastikin pöllö! Tai sitten pingviini, mutta olisi kuitenkin kiva pystyä lentämään. Ja Pöllö on mun suosikkihahmo Nalle Puhista, niin mennään sillä.

Eemu Tikanoja, Taloudenhoitaja

Moikka! Mä oon Eemu ja toimin tämän vuoden Kannun taloudenhoitajana. Oon ensimmäisen vuoden taloustieteen opiskelija. Sillon, kun en hakkaa päätä seinään matikan parissa tykkään maistella viinejä ja puhuu oikeestaan ihan mistä vaan. Katon aina Netflixiä, mutta en oo silti nähny ees Titanicia. Mua saa tulla nykäsee hihasta ihan mistä vaan asiasta, mut kandee olla varuillaa, koska mul on (melkein) vihree vyö karatessa.

Matias Kivipuro, Ympäristö- ja kulttuurivastaava

Moro! Meitsi on Matias, ja toimin tänä vuonna Kannun ympäristö- ja kulttuurivastaavana. Oon toisen vuoden taloustieteilijä ja erityisesti kiinnostunut ympäristötaloustieteestä. Mut on joku saattanut myös bongata lavalta Valtsikan speksissä, jossa oon nyt toista kertaa näyttelijänä. Ootan innolla, että pääsen järjestämään paljon kulttuuriekskuja ja vahtimaan, että Kannun toiminnassa säilyy ympäristöarvot keskiössä. Otan tosi mielelläni vastaan ideoita ja toiveita esimerkiksi kulttuurikohteista, joihin vois järjestää vierailun! Loppuun vielä mainittakoon, että vaikka olen kovin helsinkiläistynyt,  tamperelainen syrämeni makaa mökilläni Tampereen Teiskossa!

Otto Hormio, Työelämä- ja tilavastaava

Hei siellä! Olen Otto, toisen vuoden poliittisen historian opiskelija ja toimin tänä vuonna Kannun työelämä- ja tilavastaava. Kannun lisäksi olen mukana Valtsikan speksissä, jossa näyttelen nyt toista kertaa. Valtsikan ulkopuolella tykkään käydä Crossfit-salilla sekä juoda “palauttavia” oluita ystävieni seurassa. Tältä juhlavuodelta odotan eniten VTM20-messuja, joita työelämävastaava parini kanssa pääsemme järjestämään. Olen asettanut itselleni tälle vuodelle  tavoitteen, että valtiotieteiden opiskelijoilla olisi paremmat tietämykset omista mahdollisuuksistaan työelämästä. Jos olisin eläin olisin metsiemme suurpeto Ursus arctos eli karhu.