Hae valtiotieteellisen tiedekunnan valintatoimikuntaan – dl 11.9!

Hae valtiotieteellisen tiedekunnan valintatoimikuntaan!

HYY etsii jäseniä valtiotieteellisen tiedekunnan valintatoimikuntaan syksyn 2017 hallinnon opiskelijaedustajien valintaa varten.

Mitä valintatoimikunta tekee?

Valintatoimikunta lukee hakemukset tiedekunnan opiskelijaedustajien tehtäviin tiedekuntaneuvostoon ja yliopistokollegioon ja tekee perustellut esitykset valittavista henkilöistä ylioppilaskunnan hallitukselle ja HYYn edustajistolle. Valintatoimikunta kokoontuu tätä tehtävää varten viikkojen 40–42 aikana. Lopulliset päätökset valinnoista tekee tiedekuntaneuvostojen osalta ylioppilaskunnan hallitus ja yliopistokollegion osalta HYYn edustajisto.

Valintatoimikunnassa pääset vaikuttamaan tiedekuntasi opiskelijaedustukseen ja varmistamaan, että opiskelijoiden etua valvomaan valitaan motivoituneimmat hakijat.

Kuka voi hakea?

Edellytyksenä valintatoimikunnassa toimimiselle on, että olet läsnäoleva opiskelija valtiotieteellisessä tiedekunnassa ja pääset paikalle toimikunnan kokoukseen viikkojen 40–42 aikana. Huomaathan, että et voi toimia tiedekuntasi valintatoimikunnassa, jos aiot hakea ko. tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon tai yliopistokollegioon.

Miten valintatoimikuntaan haetaan?

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@hyy.fi 11.9.2017 klo 12.00 mennessä.

Hakemuksesta tulee ilmetä selkeästi, että haet nimenomaan valtiotieteellisen tiedekunnan valintatoimikuntaan, sekä tehtävän kannalta oleellinen kokemus ja nykyinen pääaineesi ja/tai koulutusohjelmasi ja opintosuuntasi. Ilmoita hakemuksessasi myös, oletko käytettävissä valintatoimikunnan puheenjohtajaksi. Hakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus hallinnon opiskelijaedustajana, opintovastaavana tai opiskelijaedustajana erilaisissa opetuksenkehittämistyöryhmissä toimimisesta.

Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi eri sukupuolten edustajia ja eri opintojen vaiheissa olevia hakijoita monipuolisista taustoista. Ylioppilaskunta pyrkii huomioimaan eri oppialojen edustavuuden valintoja tehdessään.

Lisätietoja valintatoimikunnassa toimimisesta ja hausta antavat valintakoordinaattori Jenna Sorjonen, puh. 0503255202, jenna.sorjonen(at)hyy.fi sekä koulutuspoliittinen asiantuntija Aaro Riitakorpi, puh. 0505438460, sähköposti aaro.riitakorpi(at)hyy.fi.

Lisätietoa opiskelijaedustajana toimimisesta, valintaa koskeva ohjesääntö sekä paljon muuta osoitteessa: hyy.fi/opiskelijaedustaja