Kannun jäsenpalautekyselyn tulokset julki

Arvon Kannunvalajien jäsenistö!

Kannunvalajat ry:n hallitus keräsi touko-kesäkuussa 2011 palautetta toimintansa onnistumisesta kevätkaudella. Hallituksen toiveena oli kuulla jäsenistöltä, kuinka se on onnistunut ensimmäisen puolen vuoden aikana palvelemaan jäsenistön etua, ei niinkään kuulla yleistä palautetta menneiden vuosien toiminnasta.

Palautetta saatiin kouralliselta vastaajia (36 kpl), mitä ei voida pitää kattavana otoksena, mutta kuitenkin selkeät jakaumat ja avoimet palautteet antavat erinomaisia ohjeita syksyn toiminnalle.

Hallitus sai kehuja toiminnan avoimuuden kehittämisestä, tapahtumatarjonnan monipuolistamisesta erityisesti alkoholittomien tapahtuminen osalta, sekä jäsenten tasolle laskeutumisesta.

Kritiikkiä ja suoranaisia moitteita tuli tiedotuksen sattumanvaraisuudesta, edunvalvonnan näkymättömyydestä sekä toimintaa edelleen vaivaavasta sisäpiiriläisyyden tunnusta.

Tulokset ja lyhyt analyysi ovat luettavissa Kannunvalajien Google Docsissa: https://docs.google.com/document/d/1iPhen6pg-ls53e2BF2X6ca5oGl3QOjT1m9azFLt8woE/edit?hl=fi

Vastaajien kesken arvottiin 20 euron lahjakortti Unicafe-ravintoloihin. Arvonnan voitti Risto Tuomainen, onneksi olkoon!

Hallitus kiittää kaikkia vastaajia ja pyrkii kehittämään toimintaa palautteen mukaisesti. Palautekyselystä itsestään tuli niin hyvää palautetta, että kysely päätettiin ottaa pysyvämmäksi käytännöksi.

Terveisin
Kannunvalajien hallitus ’11

12 kommentti tähän julkaisuun: “Kannun jäsenpalautekyselyn tulokset julki

  1. Paluuviite: Eliminare aer viciat

  2. Paluuviite: 토렌트 다운

  3. Paluuviite: ซ่อมมอเตอร์ไซค์

  4. Paluuviite: Native Smokes

  5. Paluuviite: สล็อตเว็บนอก

  6. Paluuviite: spin238

  7. Paluuviite: ข่าวบอล

  8. Paluuviite: home mortgage

  9. Paluuviite: เกมออนไลน์ LSM99

  10. Paluuviite: trustbet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *