Kannun tiedostojakelu

Pitkin syksyä on julkaistu kaikenlaista Kannun materiaalia verkossa, ja nokkelimmat ovatkin saattaneet huomata, että tiedostot on pyritty saamaan kaikki kattavasti Google Docsiin. Vuoden aikana hallitus on vähitellen siirtynyt käyttämään Google Docsia kokouksien esityslistojen ja pöytäkirjojen tekemiseen, ja myös julkaisemiseen.

Google Docsin käytölle on ennen kaikkea kaksi syytä: Siellä Kannun toiminnalle oleelliset dokumentit ovat hallituslaisten saatavilla riippumatta sijainnista, ja toisaalta siellä on kätevää jakaa tiedostoja jäsenille. Periaatteena tiedostojakelussa onkin, että kaikki mikä ei ole erityisistä syistä vain hallituksen käytöön, jaetaan kaikille avoimesti Docsissa. Syksyn mittaan palvelussa on julkaistu pöytäkirjojen ohella mm. jäsenpalautekyselyn tulokset, strategialuonnos ja lopullinen versio, erinäisiä Kannun sääntöjä ja perinnetietoa sekä kulukorvauslomake.

Valitettavasti osa kokouspöytäkirjoista on kadonnut jonnekin matkan varrelle, mutta ne toimitetaan Google Docsiin ennen pitkää. Dokumenttijakeluun pääsee sivulta Yhdistys -> Dokumentit tai suoraan linkillä.

 

Parhain terveisin

Akseli Huhtanen,

webmaster 2011

14 kommentti tähän julkaisuun: “Kannun tiedostojakelu

  1. Paluuviite: clenbuterol acheter

  2. Paluuviite: สล็อตเว็บตรง

  3. Paluuviite: rent scooters in las vegas

  4. Paluuviite: his comment is here

  5. Paluuviite: rolls royce hash

  6. Paluuviite: Packman Watermelon Sour Patch

  7. Paluuviite: clipzui,clip zui,ClipZui,Clip Zui,clipzui.cc,www.clipzui.cc

  8. Paluuviite: เพิ่มวิวไลฟ์สด

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *