Lukuvuosi alkaa, maailma muuttuu

Uusi lukuvuosi alkaa olla ovella. Flowsta alkava valtsikalainen kalenterivuosi pyrähtää käyntiin totuttuun tapaan ainejärjestöjen fuksitapaamisilla sekä Suomenlinnan KannuGamesilla lauantaina 27.8.

Syyskuun alun fuksiohjelmaa on Kannun puolesta organisoitu seuraavasti: Fuksisuunnistus 8.9., Fuksiristeily 14.9. sekä Fuksisitsit 30.9. ja 1.10. Näiden lisäksi on Kannun kaatajaiset yliopiston avajaiskarnevaalipäivänä, maanantaina 5.9. Kuppalan pihalla. Tuolloin on tarjolla boolia ja kesäkuulumisia.

Kesän aikana tiedekunnassa on tapahtunut pari nimenmuutosta: kansantaloustieteen oppiaineen nimi tehostettiin muotoon taloustiede, ja sosiaalipolitiikan nimi ehostettiin muotoon yhteiskuntapolitiikka. Lisäksi viestinnän ruotsin- ja englanninkieliset nimet modernisoitiin. Jännityksellä odotamme, miten KTTO reagoi nimenmuutokseen.

Lisäksi Kannunvalajat on ottanut käyttöön uuden jäsenrekisterilomakkeen. Uudella lomakkeella toivotaan ilmoittautuvan Kannun ja ainerjärjestön jäseneksi sellaiset, jotka eivät ole koskaan aiemmin sitä tehneet. Uusi lomake on täytettävissä osoitteessa https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/29032/lomake.html

737 kommentti tähän julkaisuun: “Lukuvuosi alkaa, maailma muuttuu

 1. Paluuviite: y2mate

 2. Paluuviite: mossberg 590

 3. Paluuviite: Dihydrocodeine 30mg

 4. Paluuviite: บ้านมือสอง

 5. Paluuviite: kaws moon rocks

 6. Paluuviite: We Talk Business

 7. Paluuviite: Blue Foot magic Mushroom for sale online dispensary,

 8. Paluuviite: https://www.kirklandreporter.com/reviews/phenq-reviews-fake-or-legit-what-do-customers-say-important-warning-before-buy/

 9. Paluuviite: ซิเดกร้า

 10. Paluuviite: kaya88

 11. Paluuviite: super kaya 888

 12. Paluuviite: ufabtb

 13. Paluuviite: แทงบอล lsm99

 14. Paluuviite: Arcade Game

 15. Paluuviite: Bonuses

 16. Paluuviite: ที่พัก โพธาราม ใกล้ฉัน

 17. Paluuviite: child porn

 18. Paluuviite: child porn

 19. Paluuviite: child porn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *