Kannunvalajat | Lukuvuosi alkaa, maailma muuttuu
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
121
post-template-default,single,single-post,postid-121,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Lukuvuosi alkaa, maailma muuttuu

07 elo Lukuvuosi alkaa, maailma muuttuu

Uusi lukuvuosi alkaa olla ovella. Flowsta alkava valtsikalainen kalenterivuosi pyrähtää käyntiin totuttuun tapaan ainejärjestöjen fuksitapaamisilla sekä Suomenlinnan KannuGamesilla lauantaina 27.8.

Syyskuun alun fuksiohjelmaa on Kannun puolesta organisoitu seuraavasti: Fuksisuunnistus 8.9., Fuksiristeily 14.9. sekä Fuksisitsit 30.9. ja 1.10. Näiden lisäksi on Kannun kaatajaiset yliopiston avajaiskarnevaalipäivänä, maanantaina 5.9. Kuppalan pihalla. Tuolloin on tarjolla boolia ja kesäkuulumisia.

Kesän aikana tiedekunnassa on tapahtunut pari nimenmuutosta: kansantaloustieteen oppiaineen nimi tehostettiin muotoon taloustiede, ja sosiaalipolitiikan nimi ehostettiin muotoon yhteiskuntapolitiikka. Lisäksi viestinnän ruotsin- ja englanninkieliset nimet modernisoitiin. Jännityksellä odotamme, miten KTTO reagoi nimenmuutokseen.

Lisäksi Kannunvalajat on ottanut käyttöön uuden jäsenrekisterilomakkeen. Uudella lomakkeella toivotaan ilmoittautuvan Kannun ja ainerjärjestön jäseneksi sellaiset, jotka eivät ole koskaan aiemmin sitä tehneet. Uusi lomake on täytettävissä osoitteessa https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/29032/lomake.html