Kannunvalajat | Uusi opiskelija, seuraa fuksisivuja!
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
120
post-template-default,single,single-post,postid-120,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Uusi opiskelija, seuraa fuksisivuja!

22 heinä Uusi opiskelija, seuraa fuksisivuja!

fuksisivutPääsykoetulokset tulivat ja räjäyttivät pään vajaassa kolmessa sadassa kotitaloudessa. 268 kykenevää ihmiskunnan toivoa lunasti paikkansa tuhansien tiedekuntien maan helmessä, valtiotieteellisessä tiedekunnassa. Intoa, maailmanparannusvimmaa ja eksistentiaalista tuskaa huokuvat uudet opiskelijat aloittavat opintonsa orientoivalla viikolla syyskuun alussa.

Kuumotus ei toki loppunut tulosten julkistamiseen. Seurasi joukku kysymyksiä: Missä tiedekuntani sijaitsee? Milloin opinnot alkavat? Mistä tiedän mitä kursseja minun tulee käydä? Kuinka ja missä tutustun opiskelutovereihini? Kuka näyttää minulle paikkoja yliopistolla? Mitä teen vapaa-ajalla uudessa kotikaupungissani? Vastaa, maailma!

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa Kannun fuksisivut. Sivuja ylläpitää Kannunvalajien fuksitoimikunta yhdessä Kannunvalajien hallituksen kanssa. Sivut on suunnattu kaikille valtiotieteellisessä syksyllä 2011 opintonsa aloittaville, toisin sanoen siis fukseille ’11 sekä kaikille jotka mielivät heihin tutustua. Jotain annettavaa voi toki olla myös fuksien tutoreilla, mutta se on jo toinen juttu.