Kannunvalajat | Valtsikan vappu 2011
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
114
post-template-default,single,single-post,postid-114,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Valtsikan vappu 2011

27 huhti Valtsikan vappu 2011

Kun vappuviikko on vierähtänyt reippaasti käyntiin KAATO 2011 -bileillä ja ympäristövaliokunnan leffaillalla, on suunnattava katseet viikonloppuun, Vappuun.

Perjantaina 29.4. VOO ry järjestää traditionaaliset PreWappu -kekkerinsä Kuppalassa. PreWappu on kiva tapa kohdata valtsikalaisia kerrankin hieman rentoutuneina. Paikalla on usein nähty myös muita kuin valtio-oppineita.

Launtaina 30.4., Vappuaattona avataan varsinainen vapunjuhlinta monin perinteisin menoin: valtsikalaiset nauttivat Kannun maljan Kuppalassa klo 15.00, Teekkarit julistavat vappuriehansa paria tuntia ennen ja Havis Amanda lakitetaan klo 18.00 jonka jälkeen on luontevaa siirtyä jälleen Kuppalan tienoille tapaamaan ainejärjestökamuja. Tapaaminen pihalla on hieno akateeminen perinne, jota muistellaan myös mm. opintotoimiston kokouksissa.

Sunnuntaina 1.5., Vapunpäivänä koittaa juhlien kliimaksi, Lainapeite-piknik Ullanlinnanmäellä. Kannunvalajien punalippu liehuu Ulliksen pohjoisrinteessä jo aamuvarhaisella, ja olisi tietysti toivottavaa, että sinäkin tulisit ajoissa paikalle. Lainapeitteen päälle on luontevaa levittää omat eväänsä. Juhlassa kannetaan akateemisia haalarimerkkejä. Ja kesähattua.

Maanantaina 2.5. voi olla hyvä hetki reflektoida viime päivien oppimiskokemuksia.