Kannunvalajat | Hallitus 2021
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
2618
page-template-default,page,page-id-2618,page-child,parent-pageid-184,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Hallitus 2021

Kannunvalajat ry:n hallitus 2021

Koko hallituksen tavoittaa sähköpostitse  hallitus (at) kannunvalajat.fi ja yksittäin etunimi.sukunimi (at) kannunvalajat.fi   /   Kuvat: Petteri Fincke

Meet the Board in English here.

Mustapha Ceesay, Puheenjohtaja

Mustapha, 24, politiikan ja viestinnän opiskelija, maisterifuksi tulevana syksynä ja Kannunvalajien tämän vuoden puheenjohtaja. Harrastan aivojumppaa opettelemalla kirjoja ulkoa. Olen myös ”Basic gym dude”. 2021 tulee todennäköisesti olemaan viimeinen vuoteni aktiivisena toimijana opiskelijajärjestöissä ja on kunnia päättää opiskelijajärjestöurani kannun puheenjohtajana.

Sakari Pirkkalainen, opintosihteeri

Tervehdys! Olen Sakari ja tänä poikkeuksellisena vuonna hoidan edunvalvontaa opintosihteerin virassa Kannussa. Opiskelen valtsikassa yhteiskunnallista muutosta toista vuotta. Pitkät juoksulenkit, Nietzsche ja jaloviina ovat jaksaneet tuoda huippukokemuksia etäoloissa.

Matias Kivipuro, opintosihteeri ja yhdenvertaisuusvastaava

Moro! Mä oon Matias, tänä vuonna Kannun yhdenvertaisuusvastaava ja toinen opintosihteereistä. Vaikutan myös sosiaalitieteiden kandiohjelman johtoryhmässä opiskelijajäsenenä, eli edunvalvontahommat työllistää aika hyvin tällä hetkellä! Valtsikassa oon alottanut kolmisen vuotta sitten taloustieteen puolella, josta nyt syksyllä hyppäsin sosiaalitieteisiin. Muuten mun harrastuksiin kuuluu hyvä ruoka ja nykyään jopa kirjojen lukeminen, jota on tullut pitkästä aikaa taas tehtyä. Toivottavasti päästään pian tapaamaan!

Aurora Binder, viestintä- ja yrityssuhdevastaava

Mun nimi on Aurora & toimin tänä vuonna toisena viestintä- ja yrityssuhdevastaavana. Opiskelen nyt kolmatta vuotta politiikkaa & viestintää. Yleisesti rakastan ruoanlaittoa, sisustamista, kuvaamista & kahvitreffejä. Toivottavasti nähtäisiin pian kivojen tapahtumien merkeissä!

Olli Castrén, varapuheenjohtaja ja ulkosuhdevastaava

Tervehdys! Mä oon Olli, tämän vuoden Kannunvalajien varapuheenjohtaja ja ulkosuhdevastaava. Opiskelen Euroopan ja pohjoismaiden tutkimuksen maisteriohjelmassa nyt kolmatta vuotta. Järjestöhommien lisäksi nautin erityisesti ruoanlaitosta, kiihkeistä filosofisista keskusteluista ja lautapeleistä. Olen myös viime aikoina hurahtanut täysin palapeleihin, joita onkin ehtinyt huoneeseeni kerääntyä vinot pinot!

Meeri Saltevo, tapahtumavastaava ja fuksikapteeni

Moikka! Oon Meeri, toisen vuoden polvilainen ja toimin tämän vuoden hallituksessa fuksikapteenina ja toisena tapahtumavastaavana.Normaaleissa olosuhteissa mut voisi bongata kampusalueelta rientämässä luennoille (usein myöhässä) tai nauttimassa kahvista tiedekulmassa. Toivottavasti päästään näkemään toisiamme pian!

Venla Nenonen, tapahtuma- ja kulttuurivastaava

Hei kaikille! Mun nimi on Venla ja opiskelen sosiaalitieteitä ensimmäistä vuotta. Toimin tänä vuonna Kannun tapahtuma- ja kulttuurivastaavana.Olen suuri fantasiakirjallisuuden ja pitkien kävelyiden ystävä. Lisäksi pidän keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa, eikä mielestäni hassuttelua voi koskaan  olla elämässä liikaa.

Milla Hallikas, viestintä- ja yrityssuhdevastaava

Moikka! Mä olen Milla, toinen tämän vuoden viestintä- ja yrityssuhdevastaavista sekä sosiaalipsykologian maisteriopiskelija. Olen ahkera äänikirjojen kuluttaja, sillä tykkään kuunnella tarinoita juoksulenkeillä. Sisätiloissa pelaan mielelläni videopelejä tai askartelen erilaisia käsityöprojekteja ompelupöytäni ääressä. Lempijuomani on musta tee ja lempieläimiini kuuluvat mm. pikkukilit villapaidoissa!

Sarmite Puukko, sihteeri ja kansainvälisyysvastaava

Moikka! Olen Sarmite, Kannunvalajien sihteeri ja kansainvälisyysvastaava. Opiskelen sosiaalipsykologiaa sosiaalitieteiden maisteriohjelmassa. Kannun hallituspestin ohessa aikani kuluu maisterintutkielmani tekemisen, liikunnan ja milloin minkäkin projektin parissa. Tällä hetkellä kaipailen kovasti kesää ja telttailua. Minuun saa olla yhteydessä niin Kannun hallinnollisiin asioihin kuin kivojen luontokohdeideoiden vaihtamiseen liittyen.

Aapo Rouvari, taloudenhoitaja

Heipsistä! Mä oon Aapo – Kannunvalajien taloudenhoitaja vuosimallia 2021. Oon ensimmäisen vuoden opiskelija taloustieteen kandiohjelmassa. Mun suurimpia mielenkiinnonkohteita on laulaminen, erityisesti a capellana yhtyemuodossa, sekä ylenpalttinen genrestä riippumaton kirjojen (kuvaannollinen) ahmiminen. Näiden lisäksi ”nautin” suuresti aktiivisesta henkilökohtasen mukavuusalueeni rajojen ylittämisestä, tapahtui se sitten kivuliaan tulisten chilikastikkeiden, jääkylmien suihkujen tai yleisen heittäytymismentaliteetin kautta. Tuu haastamaan chilinsyöntikilpailuun tai ehdottamaan jotain muuta (järkevyyden rajoissa tapahtuvaa) sekoilua!

Sanna Pellinen, ympäristö- ja työelämävastaava

Heippa! Oon Sanna ja oon ensimmäisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija sekä tän vuoden Kannun ympäristö- ja työelämävastaava. Päiväni vietän haaveillen, että pääsisin muuttamaan taloon missä olisi iso puu ikkunan eessä, johon voisin ripustaa lintulaudan! Siihen asti tyydyn katsomaan etäluentojen lomassa meidän pihassa viihtyvän oravaperheen elämää 🙂

Heta Pirttijärvi, urheilu- ja tilavastaava

Moi! Mä oon Heta ja Kannunvalajissa toimin tän vuoden tila- ja urheiluvastaavana. Opiskelen politiikan ja viestinnän linjalla kolmatta vuotta pääaineenani maailmapolitiikka. Lähin Kannunvalajiin, koska haluun olla mukana järjestämässä yhteisiä tapahtumia, jotka parhaassa tapuksessa lisää yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia Valtsikassa. Vapaa-ajalla tykkään järjestötoiminnan lisäks urheilla, maalata ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Fun fact (tai monien mielestä horror): laitan ketsuppia pizzaan!!