Yrityksille

Yritykset tavoittavat valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijat parhaiten Kannunvalajien kautta. Näymme ja kuulumme opiskelijoiden arjessa kampuksella, sosiaalisessa mediassa, sähköpostilistoilla sekä Tutkain-lehden kautta.

Kiinnostaako yritystänne yhteistyö Kannunvalajien kanssa? Pyrimme rakentamaan yritysten kanssa yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia. Yhteistyön kautta voimme kehittää yrityksenne näkyvyyttä ja tunnettavuutta opiskelijoidemme keskuudessa sekä tarjota jäsenistöllemme erilaisia tapahtumia ja tarjouksia. Järjestämme esimerkiksi mielellämme yritysekskursioita, joissa yritykset ja opiskelijamme kohtaavat. Voimme yhteistyön kautta mainostaa opiskelijoille kampanjoitanne, tapahtumianne ja ilmoituksianne.

Jos olette kiinnostuneita yhteistyöstä Kannunvalajien kanssa, oli kyse sitten pidempiaikaisesta yhteistyösopimuksesta tai tapahtumakohtaisemmasta yhteistyöstä, olkaa yhteydessä yrityssuhdevastaavamme yrityssuhteet(at)kannunvalajat.fi.

Työpaikkailmoitus valtsikan opiskelijoille?

Julkaisemme yksittäisiä työpaikkailmoituksia ensisijaisesti sähköpostilistallamme, joka tavoittaa yli 5000 tilaajaa.

Välitämme ilmoituksenne sähköpostilistalle seuraavan hinnaston mukaisesti:

  • Voittoa tavoittelemattomat järjestöt sekä tutkimushankkeet: 0 €
  • Pienet yritykset (alle 50 työntekijää): 300 €
  • Suuret yritykset (yli 50 työntekijää): 500 €

HUOM! Ilmoitukset palkallisista korkeakouluharjoitteluista, jotka täyttävät Helsingin yliopiston harjoittelukriteerit, välitämme listalle ilmaiseksi. Merkitsethän ilmoitukseen selvästi, että harjoittelusta maksetaan palkkaa.

Toivomme ilmoituksia tekstimuodossa osoitteeseen tiedotus(at)kannunvalajat.fi. Lisäksi voimme sopia erikseen ilmoituksen jakamisesta esimerkiksi Instagram- tai Facebook-sivuillemme.

Muut ilmoitukset, tapahtumakutsut ja tiedotteet valtsikan opiskelijoille?

Välitämme myös erilaisia tapahtumakutsuja, tiedotteita, kyselyjä yms. sähköpostilistallemme. Viestitulvan välttämiseksi tällaiset viestit julkaistaan pääsääntöisesti osana koottua viikkokirjettämme, joka lähetetään tilaajille joka maanantai. Viesti ehtii seuraavan maanantain viikkokirjeeseen, kun se lähetetään edeltävään sunnuntaihin mennessä.

Lähetä haluamasi ilmoitus tekstimuotoisena osoitteeseen tiedotus(at)kannunvalajat.fi .

Emme julkaise viikkokirjeessä kuvia tai liitetiedostoja, ja runsas HTML-muotoilu hankaloittaa viestin liittämistä osaksi viikkokirjettä. Ilmoitamme viikkokirjeessä samasta asiasta vain yhden kerran. Priorisoimme erityisesti valtsikan opiskelijoille suunnattuja viestejä sekä heitä kiinnostavia aihepiirejä.