Tilat ja astiasto

Tilat ja käyttöohjeet
Yleistä

Kannunvalajilla on käytössään kaksi tilakokonaisuutta keskeisillä paikoilla Helsingin ytimessä. Tilat ovat tarkoitettu järjestön käyttöön ja ne tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet mm. kokousten, keskustelutilaisuuksien ja erilaisten juhlien järjestämiseen.

Kuppala

Jokaiselle valtsikalaiselle rakas kerhotila sijaitsee Valtiotieteellisen tiedekunnan (Snellmaninkatu / Yrjö Koskisen katu) sisäpihalla yhteiskuntahistorian osaston rakennuksen kivijalassa. Kuppalan omaleimainen tunnelma tekee siitä erinomaisen paikan vapaamuotoisten tilaisuuksien järjestämiseen. Historiallinen nimi viittaa rakennuksessa aiemmin toimineeseen sukupuolitautien klinikkaan. Kuppalaa voivat käyttää kaikki Valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijajärjestöt. Tilaa käyttämällä järjestö sitoutuu noudattamaan Kuppalan käyttösääntöjä sekä niiden liitteenä olevia siivoussääntöjä.

Kannuklusteri

Kannuklusteri sijaitsee Uudella ylioppilastalolla Alina-salia (Mannerheimintie 5 A, 3. krs) ympäröivissä tiloissa. Kaikki tilat ovat käytössä lähes päivittäin, joten Kannuklusteri on paikka, jossa törmää valtsikalaiseen lähes varmasti. Kannuklusterin tilat ovat varattavissa ainejärjestöille sekä suoraan jäsenten vapaamuotoiseen kerhotoimintaan Kannunvalajien hallitukselta.

Säännöt

Tilojen varaaminen

Sekä Kuppala että Uuden Ylioppilastalon tilat ovat Kannunvalajien jäsenjärjestöjen varattavissa osoitteessa www.paivyri.fi. Varauksen tehnyt järjestö sitoutuu noudattamaan tilojen käyttösääntöjä erityisesti siisteyden osalta, jotta tilat säilyvät käyttökelpoisina myös seuraaville käyttäjille. Tiloja ei voi varata omiin henkilökohtaisiin tapahtumiin.

Tila-asioihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Kannunvalajien tila-vastaavaan tilat (at) kannunvalajat.fi

Astiaston varaaminen

Tämän lisäksi Kannunvalajat vuokraa astiastoaan niin valtiotieteellisen tiedekunnan ainejärjestöille kuin näiden ulkopuolisillekin järjestöille. Astiasto riittää vähintään 80 henkilön tapahtumiin. Jos haluat vuokrata astiastoa tai kysyä yksityiskohtia, ota yhteyttä Kannunvalajien tilavastaavaan tilat (at) kannunvalajat.fi