Kannunvalajat | Kannustin Oy – Hyvämaineinen markkinajohtaja
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
9
post-template-default,single,single-post,postid-9,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Kannustin Oy – Hyvämaineinen markkinajohtaja

25 huhti Kannustin Oy – Hyvämaineinen markkinajohtaja

Valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijajärjestö Kannunvalajat ry aloitti tiedekunnan pääsykokeisiin valmentavien kurssien järjestämisen vuonna 1991. Pian havaittiin, että liiketoimintaa on parempi hoitaa yhtiön kuin yhdistyksen puitteissa. Niinpä Kannunvalajat ry perusti vuonna 1993 kokonaan omistamansa Kannustin Oy:n.

Valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijat ovat järjestäneet yrityksen puitteissa valmennuskursseja nyt jo yli kolmentoista vuoden ajan. Kannustin Oy:n opettajat ja muu henkilökunta ovat vastavalmistuneita tai opintojen loppuvaiheessa olevia Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijoita. Olemme keskittyneet valmennuksessamme ainoastaan oman tiedekuntamme pääsykokeisiin, mikä antaa meille selkeän edun kilpailijoihimme nähden. Tätä mieltä ovat myös asiakkaamme, sillä Kannustin Oy on alansa markkinajohtaja. Kannustin Oy on erittäin haluttu työnantaja ja haluaa osaltaan tukea valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden työllistymistä.

Kannustin Oy:n tuotot käytetään täysin tiedekuntamme opiskelijoiden hyväksi. Mikäli haluat lisätietoja yrityksen toiminnasta, ota yhteyttä, kiitos.

Tiedusteluja varten:

  • info (at) kannustin.fi
  • toimitusjohtaja (at) kannustin.fi
  • kurssisihteeri (at) kannustin.fi
  • http://www.kannustin.fi

Kannustin on myös Facebookissa!