Kannunvalajat | Kannustin Oy – Hyvämaineinen markkinajohtaja
kannunvalajat,valtiotieteellinen, valtsikka, valtiotieteellinen tiedekunta,kannu
9
post-template-default,single,single-post,postid-9,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Kannustin Oy – Hyvämaineinen markkinajohtaja

25 Apr Kannustin Oy – Hyvämaineinen markkinajohtaja

Valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijajärjestö Kannunvalajat ry aloitti tiedekunnan pääsykokeisiin valmentavien kurssien järjestämisen vuonna 1991. Pian havaittiin, että Referenz liiketoimintaa on parempi hoitaa yhtiön kuin yhdistyksen puitteissa. Полезное Niinpä Kannunvalajat ry perusti vuonna 1993 kokonaan omistamansa Kannustin Oy:n.

Kannustin OyValtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijat ovat järjestäneet Hallitus yrityksen puitteissa valmennuskursseja nyt jo yli kolmentoista vuoden ajan. wholesale mlb jerseys Kannustin Oy:n opettajat ja muu henkilökunta cheap nfl jerseys ovat vastavalmistuneita tai opintojen 2003-462 loppuvaiheessa olevia Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijoita. Olemme keskittyneet valmennuksessamme ainoastaan oman tiedekuntamme pääsykokeisiin, mikä antaa meille selkeän edun kilpailijoihimme nähden. Tätä mieltä ovat myös asiakkaamme, sillä Kannustin Oy on alansa markkinajohtaja. Kannustin Oy cheap nfl jerseys on erittäin haluttu työnantaja ja uudistuvat haluaa ry osaltaan tukea valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden työllistymistä.

Kannustin Oy:n tuotot käytetään täysin tiedekuntamme opiskelijoiden hyväksi. Mikäli haluat lisätietoja yrityksen toiminnasta, y ota yhteyttä, kiitos.

Tiedusteluja varten:

Kannustin on myös Facebookissa!