Kannunvalajat | Hallintorakennuksen peruskorjaus tuo muutoksia Unisportin palveluihin
kannunvalajat, valtiotieteellinen, valtsikka, valtsika, valtiotieteellinen tiedekunta, kannu, kannunvalajat ry
1306
post-template-default,single,single-post,postid-1306,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Hallintorakennuksen peruskorjaus tuo muutoksia Unisportin palveluihin

15 loka Hallintorakennuksen peruskorjaus tuo muutoksia Unisportin palveluihin

Helsingin yliopiston hallintorakennus suljetaan peruskorjauksen vuoksi vuoden 2015 lopussa. Myös hallintorakennuksen tiloissa sijaitsevalla UniSportilla on edessään muutto tilapäisiin tiloihin. Remontti vaikuttaa Unisportin ryhmäliikunta-, kuntosali- ja hierontapalveluiden tarjoamiseen vuoden 2016 alusta alkaen.

UniSportin liikuntajohtaja Mika Suikki, miten varmistetaan, että Unisportin asiakkaat pystyvät liikkumaan myös remontin ajan?

– Riittävä palvelutaso on pyritty turvaamaan myös remontin ajaksi. Kun hallintorakennus suljetaan, Porthanian ryhmäliikuntatunteja lisätään etenkin ilta- ja viikonloppuaikoihin. Kuntosalipalvelut tarjotaan väliaikaisesti EasyFit Helsinki Clubin tiloissa, jossa Unisportin kausikortilla saa kuntosali- ja virtuaalitunnit käyttöönsä keskuksen aukioloaikoina.

Hierontapalveluiden tarjoamista ei ole vielä varmuutta, mutta suunnitelmissa on, että väliaikaisesti tunnit järjestettäisiin Aleksandrian tiloissa.

Kuntosali EasyFit Helsinki Club sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 8 ja on avoinna kello 05-23 joka päivä. Samanaikaisesti keskuksen palveluja käyttävät myös muut EasyFit:n asiakkaat, mutta kohtuuttomia ruuhkia ei ole odotettavissa.

– EasyFit:n mukaan heidän kapasiteettinsa kestää hyvin Unisportin kausikorttilaisten kuntoilemisen samoissa tiloissa, Suikki kertoo. Lisäksi osan asiakkaista odotetaan siirtyvän muille keskusta-alueen toimipisteille, esimerkiksi Töölöön.
Remontin odotetaan valmistuvan syksyyn 2017 mennessä. Tavoitteena on, että tuolloin Unisportin asiakkaat saavat käyttöönsä entistä paremmat liikuntatilat ja -palvelut.

Teksti: Maria Nykänen