PERUTTU/ CANCELLED: Kannunvalajien sählyturnaus / Floorball tournament of Kannunvalajat 2.4.

IN ENGLISH BELOW

Valtsikan sählyturnaus on taas täällä! Olit sitten oman elämäsi Tero Tiitu, Jari Litmanen, Kerttu tai Iivo Niskanen, tai et edes ole kuullut kenestäkään edellä mainituista, olet tervetullut sählyturnaukseen!
Tapahtumassa on tänä vuonna erikseen rento- ja kilpasarja, joten osallistuminen on mielekästä taitotasosta riippumatta. Ottelut pelataan 3v3 peleinä. Pääpalkinto: kannu.

Turnaukseen ilmoittaudutaan joukkueena, jonka vähimmäiskoko on 3 pelaajaa. Suositeltava joukkueen koko on kuitenkin 4–6 pelaajaa. Jos haluat osallistua ja tiedossa ei ole riittävästi pelikavereita, voit ilmoittautua myös yksilönä. Mikäli yksilöosallistumisia tulee tarpeeksi, heistä kasataan joukkue(et)!

Osallistuminen on ilmaista ja paikan päällä tarjoillaan urheilijan virvokkeita! Otathan omat varusteet mukaan: sisäpelikengät ja sisäliikuntavaatteet (+oma maila, sillä paikan päällä on lainattavissa vain muutamia mailoja).Huolto- sekä kannustusjoukkoja tarvitaan myös paikan päälle, jotta urheilijat pysyvät vireessään koko turnauksen!

Turnaus alkaa klo 15:00 ja päättyy viimeistään klo 20:00. Tarkempi aikataulu turnauksen kulusta julkaistaan myöhemmin!

Linkki ilmoittautumiseen:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/116623/lomake.html Ilmoittautuminen sulkeutuu 27.3. klo 23:59.

MITÄ: Valtsikan sählyturnaus!
MISSÄ: Viikin monitoimitalo (Maakaari 3, 00790 Helsinki)
MILLOIN: 2.4.2022 klo 15:00-20:00. Turnausaikataulu julkaistaan myöhemmin.
MIKSI: Sähläyksen vuoksi!Tapahtuman yhteyshenkilö: tatu.x.hiltunen@helsinki.fi

IN ENGLISH

The traditional floorball tournament of Kannunvalajat is here again!
There are two different tournament categories: one for ”competitive” players and one for first-timers and/or relaxed players. The games will be played with 3v3 format. Reward for the tournament winners: kannu.Gather a team and sign up!

The minimum team size is 3 players, and the recommended team size is 4-6 players. If you would like to participate but can’t find a team, you can sign up on your own. If there are enough sign ups of individual players, then a team will be formed of individual participants!

The event is free of charge and there will be some refreshments for players! There will be a few sticks available at the venue. It’s recommended that you bring your own stick if you have one, so we don’t run out of them.The tournament starts at 15 o’clock and ends by 20:00.

Sign up here:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/116623/lomake.html Sign up closes on March 27 at 23:59.

WHAT: Valtsikas traditional floorball tournament!
WHERE: Viikin monitoimitalo (Maakaari 3, 00790 Helsinki)
WHEN: 2.4.2022. from 15:00 to 20:00. Schedule of the tournament will be published later!
WHY: Floorball is the best!

Happy to help: tatu.x.hiltunen@helsinki.