VTM-Messujen suunnittelu / Social Scientists’ Work Fair planning

(in English below)

Heippa! Olisi jälleen aika laittaa VTM-messujen suunnittelu käyntiin! Messut ovat yksi valtsikan suurimmista tapahtumista ja viime vuosina messuilla on ollut paljon mielenkiintoisia puhujia ja työpajoja. Syksyllä 2021 messut järjestettiin onnistuneesti etänä ja nyt olisi aika kerätä messutiimi vuoden 2022 messujen tekoon.

Messutiimiin voi lähteä mukaan kuka tahansa valtsikalainen tai soc&komilainen, juuri sillä työpanoksella mikä omaan kalenteriin sopii. Voit ottaa vastuun vaikka koko projektista (näyttäis muuten aika hyvältä CV:ssä ;-)) tai ihan vaan lähteä ideoimaan. Tässä mennään sun ehdoilla eikä aikaisempaa kokemusta mistään vastaavasta tarvita – pelkkä innostuneisuus ja kiinnostus riittää!

Messutiimi on oiva mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, oppia paljon uusia asioita ja ennen kaikkea päästä vaikuttamaan siihen, miltä työelämämessut näyttää tänä vuonna. Messutiimin ei tarvitse aloittaa puhtaalta pöydältä, sillä meillä on kattavat materiaalit tallella viime vuosilta.

Osallistumalla VTM-messujen suunnitteluun voit myös hyväksilukea osan Asiantuntijataidot-kurssista.

Hakulomake löytyy täältä:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/116640/lomakkeet.html

Pe 18.3 pidetään messujen ideointi-ilta Zoomissa klo 16-18. Mukaan voi tulla ideoimaan ja juttelemaan, tai vaan kuuntelemaan. Tervetuloa!

Mikäli et pääse ideointi-iltaan paikalle tai sinulle tulee kysymyksiä mieleen, ota yhteyttä!

Elisabet

(elisabet.paraskevaidou@helsinki.fi)

IN ENGLISH

We invite you to plan the annual Social Scientists’ work fair of 2022! The Kick Off meeting happens in Zoom on 18th of March 16-18! We would love to hear your ideas for the fair that takes place in autumn. You can take part in the planning however you like with the effort that feels comfortable to you. Join our team and make the fair a magnificent showcase of what it is like to be a Social Scientist. See you there!

By taking part in planning the fair, you will be able to have a part of the Professional Skills course recognized.

The application can be found here:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/116640/lomakkeet.html

If you have any more questions or won’t be able to come to the Kick Off meeting, feel free to send an email!

Elisabet
(elisabet.paraskevaidou@helsinki.fi)